Evenementen

Studenten stylen zichzelf in Vintage Fashion20170209_121453

Voor studiepunten moeten de studenten zich zelf stylen met een mix aan modetrends van de afgelopen decennia. En Vintage Fashion, met allerlei verschillende soorten dames merkkleding, is daar de aangewezen plaats voor.

 

 

 Start Dames van Stijl VOF

Op 1 juli 2016 is Dames van Stijl VOF opgericht door, voormalige eigenaar van Vintage Fashion Patricia de Nijs en nieuwe vennoot Hanneke van Kuik. Samen runnen ze de winkel met tweedehands dameskleding Vintage Fashion.

In de winkel zijn regelmatig zeer gezellige en leerzame Ladies Nights met persoonlijke adviezen van een styliste Barbara Enthoven .

Daarnaast organiseren ze met styliste Barbara en José de kledingkast analyse.

Vrijdagmiddag 1 juli werd de nieuwe samenwerking gevierd met een borrel.

index11index7
index 2

index5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladies Night in Vintage Fashion  

voor groepen op afspraak

 Heeft u zich wel eens afgevraagd:

     Welke modestijl en kleuren passen bij mij?

     Waar kan ik kledingadviezen krijgen?

Dan is de Lady’s Night bij Vintage Fashion wellicht iets voor u. (zie ook bij “Pers”, het AD van 9 oktober 2012)  Een avond voor u en uw vriendinnen, (schoon)zussen en/of collega’s. Twee deskundige dames geven u advies tijdens het passen van verschillende kledingstijlen en de winkel staat dan geheel tot uw beschikking. Een shopavond met persoonlijke kleur-en stijladviezen. In overleg kan een avond georganiseerd worden met een minimum van 8 deelnemers.

Informatie via 06-200 27 508 tijdens de openingstijden of via  damesvanstijl@gmail.com

(zie ook www.facebook.com/VintageFashionUtrecht)

Tijd (indicatie): 19.00 – 22.00 uur.

Kosten: 12,50 euro p.p.  incl. koffie   2013 okt ladies night 005 2013 okt ladies night 009

 

2013 okt ladies night 003

 

 

 

 

 

Zaterdag  20 september 2014  Binnenste Buiten !!

Op zaterdag 20 september wordt een feestdag georganiseerd door de ondernemersvereniging ‘Het Maliekwartier’ . Vorig jaar een zeer geslaagde dag.  Op de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat kan men deelnemen aan workshops en proeverijen en luisteren naar live muziek. Vintage Fashion organiseert een modeshow. Binnenkort meer informatie.

winkelaug2013 011http://www.maliekwartier.nl/

Vintage Fashion 10 jaar: 10 % korting

Tien jaar geleden is in het pand Wagenstraat 28, Utrecht, een 2e hands kledingzaak geopend. In juli 2013 heeft Patricia de Nijs de winkel overgenomen. Om te vieren dat Vintage Fashion 10 jaar bestaat, zal er 10% korting worden gegeven op de gehele collectie in de jubileumweek van 26 april tot en met 3 mei 2014.

Vintage Fashion was genomineerd voor gezelligste winkel van Utrecht. 

Vele klanten hebben op ons gestemd. Daarvoor hartelijk dank. Vintage Fashion is uiteindelijk helaas niet eerste geworden.

De Telegraaf heeft een artikel gepubliceerd over de nominatie van Vintage Fashion.IMG

 

Zeer geslaagde speciale dag Binnenste Buiten:  21 september 2013

Op zaterdag 21 september 2013 vond de feestdag georganiseerd door de ondernemersvereniging ‘Het Maliekwartier’ plaats. Een zeer geslaagde dag.  Op de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat kon men deelnemen aan workshops en proeverijen en luisteren naar live muziek. Vintage Fashion had in aanloop naar die dag ook speciale aanbiedingen.

 

 

Donderdagavond 19 september bereidde bij de buren Zinin   chef kok Julius Jaspers heerlijke hapjes naast de deur van Vintage Fashion. winkelaug2013 010

Nieuwe Eigenaar

Per 1 juli 2013 heeft Vintage Fashion een nieuwe eigenaresse. Op de eerste dag dat de winkel open was, heeft er een openingsviering plaatsgevonden. Er werd geproost en bewonderend rondgekeken door de genodigden.

beheerder Facebook en de nieuwe eigenaresse

beheerder Facebook en de nieuwe eigenaresse