Evenementen

Studenten stylen zichzelf in Vintage Fashion20170209_121453

Voor studiepunten moeten de studenten zich zelf stylen met een mix aan modetrends van de afgelopen decennia. En Vintage Fashion, met allerlei verschillende soorten dames merkkleding, is daar de aangewezen plaats voor.

 

 

Zaterdag  20 september 2014  Binnenste Buiten !!

Op zaterdag 20 september wordt een feestdag georganiseerd door de ondernemersvereniging ‘Het Maliekwartier’ . Vorig jaar een zeer geslaagde dag.  Op de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat kan men deelnemen aan workshops en proeverijen en luisteren naar live muziek. Vintage Fashion organiseert een modeshow. Binnenkort meer informatie.

winkelaug2013 011http://www.maliekwartier.nl/

Vintage Fashion 10 jaar: 10 % korting

Tien jaar geleden is in het pand Wagenstraat 28, Utrecht, een 2e hands kledingzaak geopend. In juli 2013 heeft Patricia de Nijs de winkel overgenomen. Om te vieren dat Vintage Fashion 10 jaar bestaat, zal er 10% korting worden gegeven op de gehele collectie in de jubileumweek van 26 april tot en met 3 mei 2014.

Vintage Fashion was genomineerd voor gezelligste winkel van Utrecht. 

Vele klanten hebben op ons gestemd. Daarvoor hartelijk dank. Vintage Fashion is uiteindelijk helaas niet eerste geworden.

De Telegraaf heeft een artikel gepubliceerd over de nominatie van Vintage Fashion.IMG

 

Zeer geslaagde speciale dag Binnenste Buiten:  21 september 2013

Op zaterdag 21 september 2013 vond de feestdag georganiseerd door de ondernemersvereniging ‘Het Maliekwartier’ plaats. Een zeer geslaagde dag.  Op de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat kon men deelnemen aan workshops en proeverijen en luisteren naar live muziek. Vintage Fashion had in aanloop naar die dag ook speciale aanbiedingen.

 

 

Donderdagavond 19 september bereidde bij de buren Zinin   chef kok Julius Jaspers heerlijke hapjes naast de deur van Vintage Fashion. winkelaug2013 010